Utrechtse Lichting: David Fikkert & Vita Coenen

Utrechtse Lichting: Stilleven

Theater
Geweest
Het Huis Utrecht
Stilleven
Utrechtse Lichting: David Fikkert & Vita Coenen

Utrechtse Lichting: Stilleven

Theater
Geweest
Het Huis Utrecht
Stilleven

Jonge makers uit het traject De Utrechtse Lichting presenteren zich in een afwisselende avond.

De Utrechtse Lichting is een initiatief van HKU Theater, Het Huis Utrecht en Theater Kikker. Een groep jonge theatertalenten, afgestudeerd in Corona-tijd, krijgt met dit traject de kans om zich te presenteren aan professionals in het werkveld en aan publiek. Op deze avond zie je verschillende voorstellingen die je kan combineren. Koop per voorstelling een apart ticket. Ticketprijs per voorstelling is 4,-.

Stilleven | David Fikkert en Vita Coenen

Wat als je zo diep bent verzonken in je binnenwereld dat je de buitenwereld vergeet? Waar ligt de grens tussen realiteit en fantasie?

Stilleven vertelt een verhaal over eenzaamheid en het ontsnappen aan de werkelijkheid. Het leven van alledag ontvouwt zich in een fotografisch decor. Hoe breng je leven in een stilleven? David Fikkert en Vita Coenen debuteren met Stilleven als ontwerpersduo. Samen onderzoeken ze de kracht van scenografie en werken ze aan beeldende projecten waarin performers ondergeschikt zijn aan vormgeving.

concept, scenografie en regie - David Fikkert en Vita Coenen decorbouw - Pieter Janbroers met dank aan - Het Huis Utrecht, Theater Kikker, HKU Theater, Gemeente Utrecht, Isa Dijkstra, Milan van Schaik, e.a.

Ook interessant voor jou

Terug knop Vooruit knop